Ondersteuning in elke fase van Cloudbeheer

Mobile Device Management MDM
Cloudbeheer

Steeds meer organisaties stappen over op Clouddiensten zoals Private Cloud, en/of een (hybride) Cloudomgeving. Een operatie die als doel heeft efficiënter en veiliger te werken. Maar het traject voor deze migratie kan complex zijn. Met alle gevolgen voor de continuïteit van uw organisatie van dien. Daarom heeft Q&A ICT Dienstverlening specialisten aan boord die u in alle fasen van dit traject ondersteunen:

Projectmanagement Cloud 

Bij de overgang naar een (hybride) Cloudomgeving zetten wij onze projectmatige aanpak in. Onze experts leggen, samen met u, doelen en milestones vast. We ondersteunen u bij het bepalen van de projectagenda en de projectplanning.

Cloudbeheer op basis van detachering 

Wanneer uw organisatie gaat werken met Clouddiensten, is dit van grote invloed op het beheer van de infrastructuur en het applicatiebeheer. Immers, een deel van het operationele beheer en de invloed ligt buiten uw eigen organisatie. Grip houden op uw volledige IT-omgeving is echter essentieel. De IT-afdeling houdt immers de verantwoording. Onze specialisten begrijpen deze noodzaak als geen ander en zorgen er – samen met u – voor dat uw organisatie zelf de regie houdt of opnieuw verkrijgt, zelfs als u daarvoor een deel van het werk hebt uitbesteed. Maar ook bij het beheer van de Cloud in een volgende fase kunt op ons rekenen. Enkele voorbeelden van trajecten die de experts van Q&A ICT Dienstverlening invullen:

  • Portfoliomanagement en contractmanagement;
  • Ketenmanagement;
  • Incident-, problem- en changemanagement;
  • Cloud implementaties;
  • Professioneel Cloudbeheer;
  • Projectmatige aanpak ICT-projecten.

Bij Q&A ICT Dienstverlening stemmen we onze dienstverlening graag volledig af op uw organisatie en uw wensen. 

Cloud Platform 

Daarnaast biedt Q&A ICT Dienstverlening exclusieve datacentra waarin we de clouddiensten voor u beheren (o.a. Office365, gebaseerd op Microsoft en Citrix architectuur).

Infrastructure-as-a-Service 

De Q&A Cloud Services hebben betrekking op het leveren van verschillende Cloud Services gebaseerd op een hosted shared omgeving. Afhankelijk van de producten die u afneemt betaalt u per Virtual Private Server per maand of per gebruiker per maand. Wij bieden de volgende typen Cloud Service:

  • Private Cloud Solutions;
  • Infrastructure-as-a-Service;
  • Platform-as-a-Service;
  • Software-as-a-Service.

Klik hier voor een overzicht van onze cloudmodellen

Cloud consulting

Bij Q&A ICT Dienstverlening stemmen we onze dienstverlening graag volledig af op uw organisatie en uw wensen. Op basis van een ‘menukaart’ met Cloudmodellen kiest u welke vorm van ondersteuning bij u past. Van IaaS , PaaS tot SaaS .Daarnaast biedt Q&A ICT Dienstverlening exclusieve datacentra waarin we de clouddiensten voor u beheren (o.a. Office365, gebaseerd op Microsoft en Citrix architectuur)

Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een second opinion op uw Cloudbeheer.