Q&A detachering 

Detachering ICT

Detachering is vaak een prima oplossing voor uw ICT vraagstukken. Hiervoor zoekt u immers een professional.  Een deskundige, die snel ingewerkt is en uw ICT-opdracht in goede banen kan leiden. Met kennis van zaken, de juiste opleiding én passend binnen uw organisatie. U bent immers gebaat bij een professional die altijd ‘twee stappen’ vooruit denkt en daardoor verrassende oplossingen weet aan te dragen. Bij Q&A ICT Dienstverlening werken daarom uitsluitend specialisten die minimaal hbo-geschoold zijn en beschikken over alle benodigde certificaten. En vanzelfsprekend bouwen wij bij Q&A ICT Dienstverlening continu aan innovatie. Onze experts volgen de ontwikkelingen op hun vakgebied op de voet en worden voortdurend bijgeschoold. 
De specialisten van Q&A ICT Dienstverlening zorgen o.a. voor:

ICT-infrastructuurbeheer 

Of dat nu gaat om het beheren van de werkplekken, mobile devicemanagement of de servers, u mag rekenen op een vlotte afwerking en kennisoverdracht. De continuïteit van uw organisatie is immers onze basis. Ook voor storage-beheer en back-up en het beheer van een datacenter gaan onze specialisten direct voor u aan de slag! 

Applicatiebeheer 

Continuïteit in software ontwikkeling en applicatiebeheer: het is voor elke organisatie van groot belang. Immers, u dient voortdurend in te kunnen spelen op interne en externe veranderingen. Van reorganisatie tot fusie of de ontwikkeling van een nieuw dienstverleningsconcept. Professioneel applicatiebeheer, vanaf de allereerste release is essentieel om uw software en databases te onderhouden en aan te passen aan nieuwe omstandigheden. Q&A ICT Dienstverlening heeft uitstekende mensen aan boord die de volgende functies voor u invullen:

  • Technisch applicatiebeheerder;
  • Functioneel applicatiebeheerder;
  • Regisseur ICT-trajecten;
  • Integraal applicatiebeheerder Cloud.

Cloudbeheer

Wanneer uw organisatie gebruik gaat maken van Clouddiensten, is grip houden op uw volledige IT-omgeving essentieel. End-to-end monitoring, aansturing van de Cloudleverancier op basis van een SLA is noodzakelijk. Enkele voorbeelden van trajecten die de experts van Q&A invullen:

Meer weten over detachering op het gebied van ICT?