Nieuws

Op de Q&A fiets Maleisië verkennen?

Kuala Lumpur ontdekken op een echte oranje Nederlandse fiets?

Het kan vanaf nu met MikeBikes door het boeiende en authentieke Kuala Lumpur! MikeBikes is de enige aanbieder van deze unieke ervaring. Mis het dus niet! 
    
De ontwikkeling in Kuala Lumpur staat niet stil, de verstedelijking verandert in rap tempo. Gelukkig is er nog altijd een verborgen authentiek Kuala Lumpur, waar een smeltkroes van bezienswaardigheden, lokale markten, geuren en niet in de laatste plaats de vriendelijkheid van de lokale bevolking te vinden is.

We nemen je mee op een onvergetelijk avontuur. De fiets is het ideale middel om het échte Kuala Lumpur te ontdekken. En wie kan er nou beter dan de lokale gidsen vertellen over het ontstaan en de cultuur van deze boeiende wereldstad? Privé of toch liever een groepstour? 

Er zijn zowel Nederlandse - als Maleisische bedrijven die vertrouwen hebben in de achterliggende gedachte van MikeBikes, "Kracht door Samenwerking". Ook Q&A staat hier achter!

Dit is de basisgedachte  van inschakeling  van lokale partijen om de activiteiten van MikeBikes zo authentiek en puur mogelijk te houden voor de regio en het land.  De bedrijven verwelkomen het ethisch ondernemen en de effecten ervan op de lokale situatie. Door middel van de fiets en de doelstelling van MikeBikes zijn er al positieve effecten met betrekking tot de lokale economie en lokale betrokkenheid. Daarnaast levert deze groene, duurzame manier van vervoer een positieve bijdrage aan het milieu. Bedrijven die in deze gedachte meegaan, hebben een fiets van MikeBikes geadopteerd.

We streven er gezamenlijk naar om bewustzijn te creëren en zo de lokale mensen en lokale bedrijven te stimuleren in het tonen van de schoonheid van de stad. Kracht door samenwerking! 

Het ultieme doel is om de kinderen van sociaal zwakkere families in Kuala Lumpur een tweedehands fiets gratis te verstrekken, waarvoor ze zelf zorg gaan dragen. Gratis workshops in samenwerking met Bike Kitchen KL zal hen dat leren. De jeugd wordt dan opgevoed met fiets als vervoermiddel, welke ze zullen koesteren om hun actieradius te vergroten. Uiteindelijk zal de toename van deze milieuvriendelijke, groene manier van transport bijdragen aan een schonere en leefbaardere omgeving in Kuala Lumpur.

https://www.mikebikes.my/nl

< Terug naar nieuws