Nieuws

Opdracht SCCM specialist bij onze eindklant in Utrecht

Voor onze klant in de regio Utrecht, zoeken wij opnieuw een SCCM Specialist.
 
Wij hebben al een jarenlange prettige relatie en zijn sinds 2011 leverancier. De medewerkers van Q&A hebben meegewerkt bij de verhuizing en we hebben gemiddeld 20 inzetten bij deze klant.
 
Aanvraagnummer:         580
Start Inhuur:                    01 november 2018 (afhankelijk van geldige VOG)
Eind Inhuur:                     31-12-2018 met optie op verlenging
Inzet per week:                36 uur
Tariefindicatie:                  €70,00 - €75,00 excl. BTW, incl. Woon/werkverkeer en parkeerkosten
 
Aanbieden kan tot:            vrijdag 19 oktober 10.00 uur
Intakegesprekken gepland:vrijdag 26 oktober 13.00-15.00 uur
Bijzonderheden:                Exclusiviteit, ingevulde vragenlijst, 2 referenten, VOG vereist
 
Cluster Solution Center
Je komt te werken bij het cluster Solution Center. Het team Toolmanagement zorgt voor uitbreiden en aanpassen van monitoring, selfservice en het automatiseren van beheertaken. We werken met een moderne virtuele infrastructuur en professionaliseren het ICT beheer.
We zorgen voor de uitvoering van de technische support van de dienstverlening in de volle breedte. We lossen verstoringen op (tweede en derde lijn), we voorkomen verstoringen door problem management en pro-actieve monitoring. We zorgen ook voor de uitvoering van wijzigingen van de infrastructuur/applicaties en de overdracht naar beheer (Operations Center). Ook het automatiseren van beheer en uitbreiden en aanpassen van selfservice is een taak van ons cluster. We werken procesmatig (ITIL, Agile, prince2). Samen met de collega’s van Operation Center zorgen we voor de levering van de afgesproken functionaliteit en kwaliteit aan de klant/gebruiker.
 
Jouw werk bestaat uit inrichten, functioneel en technisch beheren en onderhouden van de Microsoft System Center Suite, en overige technische tools. Je stemt de behoefte aan beheerfunctionaliteit af met de technisch beheerders van de infrastructuur. Je automatiseert beheerprocessen en je beheert en wijzigt de selfservice portal voor alle
medewerkers. Je werkt onder architectuur met ITIL en Prince2.
 
Inleiding
Automatisering verantwoordelijk voor de technische ICT Infrastructuurt. Wij doen dit vanuit een state of the art twin-datacenter in eigen beheer. Wij lopen voorop in virtualisatie – met servers, werkplekken en netwerkinfrastructuur. Wij gaan voor maximale automatisering van beheerstaken; selfservice is meer regel dan uitzondering.
 
De grootste uitdaging waar de afdeling voor staat is het steeds sneller implementeren van zeer innovatieve technische infrastructuur en tegelijk ook het blijvend waarborgen van de correcte levering van deze infrastructuur.
 
Dit is onze ICT-omgeving
Wij bieden aan circa 5200 collega’s in totaal ongeveer 700 applicaties aan. De werkplekken zijn gevirtualiseerd op basis van Vmware View en zijn 24/7 intern en extern beschikbaar. Voor ontsluiting van alle (circa 80) locaties beschikken we over een eigen glasvezelnetwerk.
 
Het Windows/Linux applicatie-hosting platform is gevirtualiseerd op basis van Vmware vSphere. In onze private cloud is Selfservice voor het leveren van ICT infrastructuur een speerpunt. In dat kader implementeren we netwerkvirtualisatie, automation en orchestration. Dit doen we met producten NSX, VRA en VRO van Vmware.
We gebruiken oplossingen van Netapp voor de benodigde storage (werkplek en applicatiehosting). Voor database hosting gebruiken we Oracle, MS-SQL en MySQL. Telefonieservices leveren we op basis van een Avaya oplossing gecombineerd met een private en een openbare GSM-oplossing.
Er is een aparte omgeving ingericht voor het beheer van de productieomgeving. Naast de specifieke product tooling zetten we de Microsoft System Center Suite in als enterprise oplossing.
 
Hier zijn we trots op
Wij willen vooroplopen als het gaat om innovatie. We werken in een nagelnieuw kantoor met een ‘state of the art’ ICT omgeving en een moderne technische infrastructuur. Wij zijn klantgericht en gemotiveerd om problemen op te lossen, te ontzorgen en te vernieuwen. Door onze dienstverlening, maatwerkoplossingen en
support, kunnen collega’s zich optimaal richten op hun kerntaken voor burgers en bedrijven.
Soortgelijke diensten leveren we ook aan andere publieke organisaties. Het leveren van een goede service aan onze interne en externe klanten is topprioriteit.
 
Onze plek in de organisatie
Automatisering is opgebouwd uit vier clusters.
Het cluster Vernieuwing is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en vernieuwen van de infrastructuur en de realisatie van ICT projecten.
Het cluster Solution Center is verantwoordelijk voor de uitvoering van (projectmatige) wijzigingen en het oplossen van verstoringen.
Het cluster Operations Center is verantwoordelijk voor het technisch beheer van de infrastructuur.
Het cluster Besturing en Control is verantwoordelijk voor de ICT beheerprocessen en logische operationele taken die deze direct ondersteunen
 
Functie eisen

 • Je hebt een opleiding op HBO-niveau ICT/techniek.
 • Je bent Microsoft gecertificeerd of bent bereid dit certificaat op korte termijn te behalen.
 • Je kent moderne virtualisatie technieken.
 • In je aanpak ben je overtuigend en vasthoudend en je neemt je verantwoordelijkheid.
 • Je draagt met plezier een missie uit en je werkt graag samen.
 • In je aanpak toon je eigen initiatief, werk je zelfstandig, ben je vasthoudend en tactisch.
 • Je bent communicatief vaardig (in woord, op schrift). Ook ben je analytisch vaardig en oplossing gericht.
 
Competenties
In de uitvoering van ons werk staan de vier kernwaarden centraal: open, wendbaar, scherp en betrouwbaar. Ze komen tot uiting in onze heldere afspraken, servicegerichte en flexibele werkhouding, scherpe (financiële) planning en betrouwbare inzet. Van onze medewerkers verwachten we dat ze – vanuit deze kernwaarden - hun persoonlijke vaardigheden en vakkennis verder ontwikkelen.
Automatisering hanteert de kernwaarden (open, wendbaar, scherp en betrouwbaar) en de U-Factor (onafhankelijk van tijd, plaats en apparaat kunnen werken, verdergaande digitalisering van werkprocessen, ketenvorming en veranderende dienstverlening). Deze kernwaarden zijn het uitgangspunt om te komen tot de gewenste cultuur binnen Automatisering.
Automatisering verwacht van de medewerkers dat zij, ongeacht hun positie in de organisatie, werken in het belang van het grotere geheel van de afdeling en daarvoor brede basisvaardigheden hebben of ontwikkelen en de kennis m.b.t. de specialisatie actueel houden. Van alle medewerkers wordt inzet gevraagd buiten kantoortijden, omdat de ICT dienstverlening 7x24 uur per week geleverd wordt. Groot onderhoud wordt bij voorkeur gepland in het weekend, zodat gebruikers hierdoor zo min mogelijk worden gehinderd.
 
Heb je een geschikte kandidaat? Dan zien wij graag het CV in maximaal 3 pagina’s, voorzien van volledige naam en geboortedatum, de ingevulde vragenlijst, de motivatie en 2 referenten tegemoet.
Dit kan naar info@q-en-a.nl ovv aanvraagnummer 574 SCCM Specialist
Heb je vragen over de aanvraag dan kan je contact opnemen met:
Roland Versteeg (0344 – 627 230 of 06-25 190 191).
 
Bijzonderheden
In onze aanbieding richting de klant dienen wij exclusiviteit af te geven.
 
Exclusiviteit houdt het volgende in:
 • Uitsluitend laten aanbieden via Q&A op de betreffende opdracht en onder geen beding terugtrekken uit de aanbiedingsprocedure.
 • Tot en met 5 werkdagen nadat de aanbiedingstermijn tussen onze klant en Q&A is gesloten dient beschikbaarheid te worden gegarandeerd.
 • Indien er een intake volgt dient er nog eens 3 werkdagen exclusiviteit te worden gegarandeerd.
 • Het moment voor een eventueel intakegesprek wordt door onze klant bepaald. Hierin dient men zich te schikken.
 
De aanvraag dient vergezeld te gaan van een ingevulde vragenlijst incl. motivatie en 2 referenten.
 
Is kandidaat al eerder aangeboden bij de Gemeente Utrecht?
 
Zodra datum en tijdstip voor een intakegesprek bekend is zal Q&A dit direct laten weten.                                                           
Verstrekte persoonsgegevens zullen enkel en alleen gebruikt worden voor het doel waarvoor ze worden aangeleverd en worden conform de AVG behandeld.<a target="_blank" data-cke-saved-href="mailto:info@q-en-a.nl" href="mailto:info@q-en-a.nl" "="">

< Terug naar nieuws