Nieuws

Opdracht Specialist U-Cloudmanagement - Netwerken

Voor onze eindklant zoeken wij een Specialist U-cloudmanagement - Netwerken
 
 
Aanvraagnummer:               675
Start Inhuur:                           zsm (na afgeven van een geldige VOG)
Eind Inhuur:                            6 maanden met optie op verlenging
Inzet per week:                      36 uur
 
Aanbieden kan tot:                  9 juli 2019 voor 10:00 uur
Intakegesprekken gepland:    16 juli 2019 tussen 13:00 uur 15:00 uur
Bijzonderheden:                     Exclusiviteit, ingevulde vragenlijst, 2 referenten, VOG vereist
 
Dit is de opdracht
Je werkt voor het Solution Center. De focus van je werk ligt op configureren en wijzigen de ICT-infrastructuur voor projecten, het oplossen van problemen en het uitvoeren van upgrades. Je ondersteunt de supportgroep bij het oplossen van complexe incidenten. Je werkt nauw samen met andere specialisten in het U-Cloud team en helpt elkaar bij het werk. Voor een specifiek project “core-vervanging” vragen we een zwaargewicht om dit kundig en kritisch, als medeverantwoordelijke, te kunnen realiseren.
Dit is het werk.

 • In projecten breng je jouw kennis in van de productie-omgeving.
 • Je installeert en configureert netwerkcomponenten.
 • Voert risicoanalyses uit en stelt testplannen op.
 • Je ondersteunt de testmanager en testcoördinator en test wijzigingen en adviseert over het wel of niet in productie nemen.
 • Met het Operation Center stem je af over de overdracht naar de productie-omgeving.
 • Je analyseert de technische problemen die monitoring of support aandragen. Om die problemen op te lossen stel je wijzigingen voor en voert die uit, zo ook bij upgrades.
 • Als technisch expert doe je voorstellen naar architectuur en ontwerp.
 • Als domein expert bespreek je functionele instellingen voor tooling met de toolmanager.
 
Wij leveren onze dienstverlening 24*7 en plannen groot onderhoud meestal in het weekend. Zo hebben gebruikers er het minste last van. Daardoor hebben we je inzet soms ook in het weekend nodig.
Dit breng je mee
 • Je hebt een opleiding op HBO-niveau.
 • Goede kennis van en/of certificering op F5 Big IP load balancer; Palo Alto 50xx; Juniper firewall; Infoblox network intelligence; Packetshaper en Cisco Nexus 9000, 7000 en 5000.
 • Je hebt ervaring met netwerkvirtualisatie producten als Vmware NSX
 • Je kent de functionaliteit en de werking van toegepaste ICT infrastructuur en architectuur, van servicemanagementafspraken, supportprocessen en werkinstructies.
 • Ook ken je ICT-beheer en service management (ITIL) en de werking van de systemen.
 • In je aanpak toon je eigen initiatief, werk je zelfstandig, ben je vasthoudend en tactisch.
 • Je bent communicatief vaardig (in woord, op schrift, in Nederlands en Engels). Ook ben je analytisch vaardig en oplossing gericht.
 

 • In de uitvoering van ons werk staan de vier gemeentelijke kernwaarden centraal: open, wendbaar, scherp en betrouwbaar. Ze komen tot uiting in onze heldere afspraken, servicegerichte en flexibele werkhouding, scherpe (financiële) planning en betrouwbare inzet. Van onze medewerkers verwachten we dat ze – vanuit deze kernwaarden - hun persoonlijke vaardigheden en vakkennis verder ontwikkelen.
 
Het Solution Center geeft technische (project)ondersteuning, voorkomt proactief uitval van systemen en bedrijfskritische toepassingen. Waar nodig lossen we verstoringen en problemen snel weer op. We bouwen en wijzigen de IT-infrastructuur, stellen applicaties in, ontwikkelen monitoring en selfservice en automatiseren beheertaken waar het kan. Wij leveren nieuwe en gewijzigde infrastructuur en applicaties op aan het Operations Center en zorgen samen met hen voor de ingebruikname.
Dit is wat wij doen
Automatisering ontwikkelt, levert, installeert en beheert alles wat nodig is voor de automatisering, de digitalisering en het digitaal werken. We zorgen voor een stabiele en optimaal beschikbare ICT infrastructuur. We werken aan kantoorautomatisering, telefonie, organiseren hosting, dataopslag en Server Based Computing. We voeren selfservice in en we automatiseren en standaardiseren waar mogelijk beheertaken. Bij dit alles zoeken we naar vernieuwende en besparende werkwijzen en producten. Zo dragen wij ons steentje bij aan een goede bedrijfsvoering.
Hier zijn we trots op
Wij willen vooroplopen als het gaat om innovatie. We werken in een nagelnieuw kantoor met een ‘state of the art’ ICT omgeving en een moderne technische infrastructuur. Wij zijn klantgericht en gemotiveerd om problemen op te lossen, te ontzorgen en te vernieuwen. Door onze dienstverlening, maatwerkoplossingen en support, kunnen collega’s zich optimaal richten op hun kerntaken. Soortgelijke diensten leveren we ook aan andere organisaties. Het leveren van een goede service aan onze interne en externe klanten is topprioriteit.
Heb je of ben je een geschikte kandidaat? Dan zien wij graag het CV in maximaal 3 pagina’s, voorzien van volledige naam en geboortedatum, de ingevulde vragenlijst, de motivatie en 2 referenten tegemoet.
Dit kan naar info@q-en-a.nl ovv aanvraagnummer 675, Specialist U-Cloudbeheer Netwerken  
Heb je vragen over de aanvraag dan kan je contact opnemen met:
Nancy de Hoogt (0344 – 627 230 of 06-51 24 78 77).
Bijzonderheden
In onze aanbieding richting de klant dienen wij exclusiviteit af te geven.
 
Exclusiviteit houdt het volgende in:
 • Uitsluitend laten aanbieden via Q&A op de betreffende opdracht en onder geen beding terugtrekken uit de aanbiedingsprocedure.
 • Tot en met 5 werkdagen nadat de aanbiedingstermijn tussen onze klant en Q&A is gesloten dient beschikbaarheid te worden gegarandeerd.
 • Indien er een intake volgt dient er nog eens 3 werkdagen exclusiviteit te worden gegarandeerd.
 • Het moment voor een eventueel intakegesprek wordt door onze klant bepaald. Hierin dient men zich te schikken.
 
 
De aanvraag dient vergezeld te gaan van een ingevulde vragenlijst incl. motivatie en 2 referenten.
 
Zodra datum en tijdstip voor een intakegesprek bekend is zal Q&A dit direct laten weten.
 
Wij verzoeken u deze aanvraag niet verder te verspreiden of te publiceren.
                                                                                           

< Terug naar nieuws