Peter Prins

“ Organisatiesensitiviteit is onontbeerlijk in de overheidssector”

Peter Prins is als IT-consultant multi-inzetbaar en een waardevol teamlid.           Peter R. Prins

Zijn eerste opdracht voor Q&A was hij landelijk functioneel beheerder voor 
de Raad voor de Kinderbescherming, te Utrecht. Inmiddels werkt Peter als
IT-consultant in een seniorfunctie als (landelijk) functioneel beheerder (FB)
voor de Directie Informatievoorziening van het DJI, te Gouda. 

Peter heeft veel ervaring met het snel in kaart brengen van de bedrijfsprocessen op bedrijfskritieke systemen op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

“Als zeer ervaren IT-consultant ben ik in staat om, ongeacht welke omgeving dan ook, mij snel aan te passen aan de organisatie. Ik heb geleerd dat organisatiesensitiviteit gecombineerd met een grote dosis positiviteit, humor, creativiteit, mensenkennis en een frisse analytische blik, goede ingrediënten zijn om een langdurige en goede samenwerking te garanderen. Deze kwaliteiten deel ik dan ook graag met zowel de opdrachtgever(s) als mijn collega’s.
Verder ben ik bijzonder trots op het feit dat Q&A een grote Europese aanbesteding heeft binnengehaald voor Landstede Groep (onderwijsorganisatie). Dit getuigt van grote klasse, professionaliteit en vooral durf om te innoveren van Nancy en Wim. 

Ik vind het boeiend om grote organisaties te adviseren, daar waar om mijn expertise als senior FB’er wordt gevraagd. Dit kan variëren van operationele ondersteuning tot het opzetten van een geheel nieuwe afdeling. Het doel is altijd hetzelfde: De klant is koning! 

Het is prettig werken voor Q&A. Het commitment en de betrokkenheid naar elkaar toe is erg groot. Je krijgt als IT-consultant veel vrijheid om beslissingen op je vakgebied te nemen en er is alle ruimte om je vakinhoudelijk verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van trainingen. Ik denk hierin graag mee met Nancy en Wim zodat we de kennis binnen Q&A op de meest effectieve wijze kunnen delen.”