Projectmanagement

Projectmanager ICT voorkomt verrassingen en stagnaties 

Veel systeembeheerders vervullen de rol van projectmanager ICT naast hun reguliere taken. Een respectvolle keuze, maar op termijn niet altijd even efficiënt. Een externe projectmanager kan uw ICT-uitdagingen immers snel in een volgende versnelling brengen. Door een projectmatige aanpak bent u verzekerd van focus en een vlotte realisering van uw doelen. En: de tussentijdse resultaten zijn steeds inzichtelijk.
Onze projectmanagers worden alom gewaardeerd om hun deskundigheid, realisatiekracht en inlevingsvermogen. Zij mochten al bij tal van opdrachtgevers omvangrijke en complexe projecten in goede banen leiden.

Wanneer een ICT projectmanager?

Bij een grote ICT-wijziging, een migratie of de invoering van een nieuwe applicatie, de overgang naar een (hybride) Cloudomgeving zetten wij onze projectmatige aanpak in. Onze experts leggen, samen met u, doelen en milestones vast. Ze analyseren de huidige werkwijze en adviseren over optimalisatie. We leiden de start-up in goede banen, ondersteunen bij het bepalen van de projectagenda en de planning en coachen projectleiders. Indien gewenst, starten wij een projectbureau op mét ervaren projectmanagers en –ondersteuners (PMO). En last but not least: onze projectmanagers verzorgen de projectverantwoording en beschrijven alle processen. Zodat deze niet alleen sneller uitgevoerd worden, maar ook in de toekomst gewaarborgd zijn.

Dashboards projectmanagement

Gedurende de looptijd van het project zit u niet te wachten op verrassingen of stagnaties. Daartoe bewaken wij het project met behulp van dashboards. We werken met verschillende methodieken zoals Prince2, IPMA of Scrum. 
Meer weten over de expertise van onze projectmanagers ICT?