“Aan een half woord genoeg”

Roel Peels

Roel Peels is directeur/eigenaar van Major Milestones, een full-serviceorganisatie op het gebied van programmamanagement.

“Zaken doen moet gebaseerd zijn op vertrouwen én een persoonlijke klik. Zaken doen moet geen moeite kosten, “ zo is de ervaring van Roel Peels.

Focus

“Zowel Q&A als Major Milestones hebben een brede scope. Van helpdeskmedewerker tot architect, elke specialisatie binnen de ICT-wereld kunnen we - al dan niet gezamenlijk - inzetten. Of dat nu gaat om migratie, packaging, projectmanagement of auditing. Ook voor de toekomst geloven we allebei in samenwerking in niches en in focus op expertise. Specialisatie is daarbij onontbeerlijk. Evenals snel reageren in tal van situaties.

De kennismaking met Wim de Hoogt ligt alweer vele jaren achter ons. De ‘klik’ was er al in het eerste gesprek. Sindsdien huren we elkaars expertise over en weer in. We hebben ieder onze eigen, uitgebreide klantenkring. Hierin vullen we elkaar aan. Zo kunnen we een breed aanbod doen voor een veelomvattend netwerk.

Chemie

Q&A valt op. Niet alleen door de compacte en persoonlijke aanpak, maar ook door de vlotte manier van zaken doen. En natuurlijk door het team dat oprecht betrokken is. Ik heb ervaren dat samenwerking alleen werkt als je elkaar dingen gunt en de taken goed verdeelt. Het is essentieel dat je elkaar feilloos aanvoelt én aanvult. In gesprekken met opdrachtgevers hebben we aan een half woord genoeg. Deze chemie voelt ook degene met wie je om tafel zit. En dat merk je ook in de uitvoering. Het vertrouwen is er over en weer en dat is onontbeerlijk voor een succesvolle samenwerking.

Kortom, zaken doen moet ‘makkelijk’ gaan. En daarvoor staat onze persoonlijke klik met Q&A garant!